25 års jubilæumsdag

Fredag den 24. september 2021

Base Business Bjerringbro har 25 års jubilæum. Det markerer vi med et spændende arrangement, hvor du får mulighed for at møde en række kendte profiler og få deres bud på udviklingen inden for bæredygtighed, iværksætteri - erhvervslivets udfordringer og muligheder.

Kom og deltag – vær med til at fejre, at vi i Bjerringbro har et hus, hvor både iværksættere og etablerede virksomheder inden for alle brancher, små som større, nye og mere etablerede, trives dør om dør og udvikler sig sammen. Samtidig fungerer huset som erhvervslivets naturlige, lokale mødested.

Vi har sammensat et spændende program med en række inspirerende indlæg og mulighed for rundvisning, hvor du kan lære flere af husets virksomheder bedre at kende og se de mange forskelligartede lokaler, huset indeholder. Ved samme lejlighed bliver der naturligvis rig mulighed for at netværke og skabe nye relationer.

Vi åbner dørene kl. 9:30 og håber meget at se dig.

SU: Af hensyn til arrangementets afvikling er tilmelding nødvendig på kl@basebusiness.dk, bedst senest fredag d. 17. september.


Se programmet her:

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset Base Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her