Virksomheder i BASE Business

AB Digital

AB Digital har bl.a. udviklet www.findenplads.dk, her forbindes sociale tilbud med kommunalemyndigheder, således at de nemt kan finde gode pladser til borgere.

Brorson|Consult

Brorson|Consult er specialister i udvikling og optimering af alle typer af sociale tilbud, eksempelvis døgninstitutioner, aktivitetstilbud, bofællesskaber, STU, forsorgshjem og plejehjem. De rådgiver også om de ledelsesmæssige udfordringer i at udvikle og drive et socialt tilbud, så ledelsen står stærkere.

Christensen/Kroman

Christensen/Kromann ApS er et rådgivende Ingeniørfirma med speciale i geoteknisk rådgivning.
Firmaet er etableret af Kaare Kromann og Thomas Christensen, som besidder over 20 års erfaring indenfor det geotekniske fagområde.
Christensen/Kromann ApS beskæftiger sig med alle aspekter indenfor det geotekniske fagområde, herunder jordbundsundersøgelser, geotekniske tilsynsarbejder, geotekniske beregninger på pæle, spunsvægge, støttemure osv.
Desuden har de en bred erfaring med den praktiske udførelse af funderingsmæssige problemstillinger, hvor de blandt andet på vindmølleprojekter udfører såvel tilsyn som decideret byggestyring for bygherre.

Cubion

Cubion er et konsulenthus, der arbejder med forandringsledelse og med mennesker i organisationer. Dette blandt andet med ledelse- og organisationsudvikling og med teambuilding.

Delphiki

Delphiki er et mindre nyetableret forlag med hjerte i science fiction og fantasy. Bag Delphiki står Jacob Fanth, der i mange år har arbejdet med oversættelse af bøger i netop denne kategori.

DS Energy

DS Energy måler energiforbrug på dine maskiner og installationer. Dermed kan skabes overblik over virksomhedens energiforbrug, så der kan gribes ind overfor ressourcespild, spares penge og passes på miljøet.

Finurligheder

Finurligheder er et designstudio med fokus på børn og kreativitet. De udvikler projekter, produkter og koncepter, som inspirerer børn og deres voksne til at slippe kreativiteten løs.

Forsikringsmæglerne DFM

Forsikringsmægler DFM er et moderne forsikringsagentur med fokus på brancheaftaler og private forsikringer, hvor der bliver lagt stor vægt på at gøre forsikringerne nemme og overskuelige.

Frederiksberg Beregnerservice

Frederiksberg Beregnerservice ApS er en uafhængig beregnervirksomhed, som udfører opmåling og beregning af alle former for bygningsarbejde efter tegninger eller opmåling på stedet. Gennem grundighed og et højt fagligt niveau sikrer de korrekte kalkuler ved beregning af tilbud til såvel private som offentlige licitationer og arbejder. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Rødovre.

Grivan

Grivan er et b2b Engros firma der formidler interiør og livstils produkter med salg til bla. blomsterhandlere, livstils- og netbutikker.

Grundfos

Grundfos kræver ikke nærmere præsentation. I BASE holder nogle af deres udviklingsteams til.

HØSTGAARD

HØSTGAARD arbejder med at udvikle menneskers evne til at tænke, kommunikere og agere mere hensigtsmæssigt - på såvel det personlige som det professionelle plan.
Alle kan få mere ud af hverdagen på jobbet og livet generelt, hvis man bliver bedre til at kommunikere. Uhensigtsmæssig kommunikation og adfærd kan tage livet af selv de bedste intentioner og den største arbejdsglæde. Det påvirker arbejdet, og det påvirker en selv og omgivelserne. Uhensigtsmæssig kommunikation kan vendes til synergi og sprudlende samarbejde. Høstgaard tilbyder korte kurser, forløb, supervision, supervisionstræning og samtaler, uanset formen arbejdes der systematisk med at skabe forandring.

I-Trust

I-Trust har i over 10 år støttet kunder og samarbejdspartnere i sikkerhedsarbejde med tiltag for enkelt-organisationer som Sikkerhedsanalyser, Risk Management, Beredskab, Sikkerhedskultur m.v. I bredere anlagte analyser har I-Trust arbejdet med analyser af befolkningsgruppers holdning til sikkerhed og informationssikkerhed og digitalisering i offentlige organisationer i hele Norden.
I-Trust tilbyder støtte til organisationers arbejde med informationssikkerhed – til fastlæggelse af mål og krav, indførelse i effektive organisationsstrukturer og ikke mindst i sikring af medarbejdernes opmærksomhed og accept af roller og ansvar.

Kvisten

Kvisten er et center for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb, og deres pårørende.
Kvisten blev etableret i 1998 på frivilligt initiativ og drives i dag udelukkende af frivillige kræfter. Kvisten har tre afdelinger, Aarhus, Aalborg og Viborg. Afdelingen i Viborg tilbyder også samtaler i Bjerringbro, Grindsted, Holstebro, Nykøbing Mors, Randers, Silkeborg, Skive og Thisted. Der tilbydes individuelle samtaleforløb, parterapi, gruppeterapi samt foredrag og undervisning.

LYdBEHAG

Med mange års erfaring, rådgiver LYdBEHAG om alt lige fra akustik og støj til specifikke produktvalg og systemsammensætninger af audio systemer

Marianne Skibsted

Marianne Skibsted tilbyder individuel psykoterapi til voksne og unge. Marianne Skibsted er privatpraktiserende psykoterapeut og har igennem de seneste 15 år arbejdet med børn, unge og familier.

 

Massør Jan Kjærsgaard

Massøren Jan Kjærsgaards kompetencer dækker ikke blot over massage, men også akupunktur, anti-stress, sportsmassage og sundheds- og træningsvejledning.

 

MetierWestergaard

Projektledelse er deres metier. I Metier arbejder de for at skabe varige forandringer hos deres kunder ved at forbedre deres evne til at drive projekter, så de skaber bedre og hurtigere output, der kan omsættes til reel værdi for forretningen. De uddanner projektorganisationens medarbejdere i bl.a. SAFe®, PRINCE2®, PRINCE2 Agile® og Change Management, rådgiver om effektive processer til projekt-, program- og porteføljestyring og understøtter deres kunders forandringsprocesser med de rette IT-løsninger.

Mondrup Hypnose

Mondrup Hypnose hjælper klienterne til at neutralisere de gamle overbevisninger, følelser og vaner, som de ønsker at give slip på. Alle de negative mønstre og overbevisninger som har holdt dem tilbage fra at føle tryghed, tilfredshed, glæde, selvværd, overskud, håb og lyst til livet. Samtidig arbejdes der også med at opbygge nye vaner, tanker og følelser omkring deres individuelle mål og ønsker, så de kan opnå varige forandringer og øget livskvalitet.

M2 Bogføring

M2 Bogføring hjælper med bogføring, lønadministration, og ad hoc kontoropgaver. Det kan være opgaver som bogføring af bilag, klargøring af materiale til revisor, lønindberetninger og betaling af regninger.

Nextron ApS

Nextron ApS er en værdibaseret virksomhed, der producerer og distribuerer serverløsninger baseret på Supermicro hardware samt pc’er til behovsorienteret løsninger primært baseret på Aopen. Nextron ApS har hovedkontor i Vanløse, mens deres Jyllandskontor er placeret på Base Business.

Pind-Smerteklinik

Læge Robert Pind behandler i sin smerteklinik mange forskellige slags smerter, både akutte og kroniske samt sportsskader

RéVision+

RéVision+ er et moderne og innovativt revisionsaktieselskab baseret på tidløse værdier som kvalitet, engagement og tilgængelighed og ønsker at styrke samarbejdet mellem virksomhederne og deres revisor. Derfor har RéVision+ taget abonnement-konceptet til sig og tilbyder flere former for service med fast månedlig betaling.

Interesseret i en kontorplads på Base Business Bjerringbro?

Du er velkommen til at indsætte dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at tale om dine muligheder.

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her