Virksomheder i Base Business

AB Digital

AB Digital har bl.a. udviklet www.findenplads.dk, her forbindes sociale tilbud med kommunalemyndigheder, således at de nemt kan finde gode pladser til borgere.

Brorson|Consult

Brorson|Consult er specialister i udvikling og optimering af alle typer af sociale tilbud, eksempelvis døgninstitutioner, aktivitetstilbud, bofællesskaber, STU, forsorgshjem og plejehjem. De rådgiver også om de ledelsesmæssige udfordringer i at udvikle og drive et socialt tilbud, så ledelsen står stærkere.

Christensen/Kroman

Christensen/Kromann ApS er et rådgivende Ingeniørfirma med speciale i geoteknisk rådgivning.
Firmaet er etableret af Kaare Kromann og Thomas Christensen, som besidder over 20 års erfaring indenfor det geotekniske fagområde.
Christensen/Kromann ApS beskæftiger sig med alle aspekter indenfor det geotekniske fagområde, herunder jordbundsundersøgelser, geotekniske tilsynsarbejder, geotekniske beregninger på pæle, spunsvægge, støttemure osv.
Desuden har de en bred erfaring med den praktiske udførelse af funderingsmæssige problemstillinger, hvor de blandt andet på vindmølleprojekter udfører såvel tilsyn som decideret byggestyring for bygherre.

Christina Smith

Smukke, ægte unika smykker i bæredygtigt design! Christina R. Smith kalder det Haute Nature! Guld og sølv er 100% genbrug - recycled eller upcycled. Dine smykker er altså både ægte og samtidig noget så fint som miljøvenlige! Alle smykker fremstilles uden svovlsyre. Svovlsyre bruges normalt i stor stil til fremstilling af guld- og sølvsmykker. Alle materialer er rene naturmaterialer fortrinsvis fra Danmarks natur: rav, sten, drivtræ, fossiler m.m. Og alle smykker fremstilles på eget værksted i Danmark. I hånden, helt fra bunden, af mig.
Udover at producere smykker, underviser Christina R. Smith også i smykkefremstilling.

Denfo

DENFO er forbrugerorganisationer der repræsenterer forbrugerne over for Elselskaberne og Energileverandørerne, systemansvaret og myndighedsarbejdet, Energitilsynet, Energiklagenævnet, de kommercielle virksomheder i energisektoren, og de aktive græsrodsbevægelser.box

Forsikringsmæglerne DFM

Forsikringsmægler DFM er et moderne forsikringsagentur med fokus på brancheaftaler og private forsikringer, hvor der bliver lagt stor vægt på at gøre forsikringerne nemme og overskuelige.

Frederiksberg Beregnerservice

Frederiksberg Beregnerservice ApS er en uafhængig beregnervirksomhed, som udfører opmåling og beregning af alle former for bygningsarbejde efter tegninger eller opmåling på stedet. Gennem grundighed og et højt fagligt niveau sikrer de korrekte kalkuler ved beregning af tilbud til såvel private som offentlige licitationer og arbejder. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Rødovre.

HØSTGAARD

HØSTGAARD arbejder med at udvikle menneskers evne til at tænke, kommunikere og agere mere hensigtsmæssigt - på såvel det personlige som det professionelle plan.
Alle kan få mere ud af hverdagen på jobbet og livet generelt, hvis man bliver bedre til at kommunikere. Uhensigtsmæssig kommunikation og adfærd kan tage livet af selv de bedste intentioner og den største arbejdsglæde. Det påvirker arbejdet, og det påvirker en selv og omgivelserne. Uhensigtsmæssig kommunikation kan vendes til synergi og sprudlende samarbejde. Høstgaard tilbyder korte kurser, forløb, supervision, supervisionstræning og samtaler, uanset formen arbejdes der systematisk med at skabe forandring.

I-Trust

I-Trust har i over 10 år støttet kunder og samarbejdspartnere i sikkerhedsarbejde med tiltag for enkelt-organisationer som Sikkerhedsanalyser, Risk Management, Beredskab, Sikkerhedskultur m.v. I bredere anlagte analyser har I-Trust arbejdet med analyser af befolkningsgruppers holdning til sikkerhed og informationssikkerhed og digitalisering i offentlige organisationer i hele Norden.
I-Trust tilbyder støtte til organisationers arbejde med informationssikkerhed – til fastlæggelse af mål og krav, indførelse i effektive organisationsstrukturer og ikke mindst i sikring af medarbejdernes opmærksomhed og accept af roller og ansvar.

Kvisten

Kvisten er et center for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb, og deres pårørende.
Kvisten blev etableret i 1998 på frivilligt initiativ og drives i dag udelukkende af frivillige kræfter. Kvisten har tre afdelinger, Aarhus, Aalborg og Viborg. Afdelingen i Viborg tilbyder også samtaler i Bjerringbro, Grindsted, Holstebro, Nykøbing Mors, Randers, Silkeborg, Skive og Thisted. Der tilbydes individuelle samtaleforløb, parterapi, gruppeterapi samt foredrag og undervisning.

Grivan

Grivan er et b2b Engros firma der formidler interiør og livstils produkter med salg til bla. blomsterhandlere, livstils- og netbutikker.

LouiseBjorg

LouiseBjorg arbejder med SEO på allerede etablerede hjemmesider, med speciale i webshops. Louise hjælper virksomheder til at blive mere synlige på søgemaskiner så som Goggle. Det er ikke længere nok at have et rigtig godt produkt og en flot hjemmeside, hvis man først er synlig på side 4. Konkurrencen er hård og derfor bør SEO tænkes ind hos enhver virksomhed, hvis man benytter sig af markedsføring på nettet.

LYdBEHAG

Med mange års erfaring, rådgiver LYdBEHAG om alt lige fra akustik og støj til specifikke produktvalg og systemsammensætninger af audio systemer

Marianne Skibsted

Marianne Skibsted tilbyder individuel psykoterapi til voksne og unge. Marianne Skibsted er privatpraktiserende psykoterapeut og har igennem de seneste 15 år arbejdet med børn, unge og familier.

 

MetierWestergaard

Projektledelse er deres metier. I Metier arbejder de for at skabe varige forandringer hos deres kunder ved at forbedre deres evne til at drive projekter, så de skaber bedre og hurtigere output, der kan omsættes til reel værdi for forretningen. De uddanner projektorganisationens medarbejdere i bl.a. SAFe®, PRINCE2®, PRINCE2 Agile® og Change Management, rådgiver om effektive processer til projekt-, program- og porteføljestyring og understøtter deres kunders forandringsprocesser med de rette IT-løsninger.

M2 Bogføring

M2 Bogføring hjælper med bogføring, lønadministration, og ad hoc kontoropgaver. Det kan være opgaver som bogføring af bilag, klargøring af materiale til revisor, lønindberetninger og betaling af regninger.

Nextron ApS

Nextron ApS er en værdibaseret virksomhed, der producerer og distribuerer serverløsninger baseret på Supermicro hardware samt pc’er til behovsorienteret løsninger primært baseret på Aopen. Nextron ApS har hovedkontor i Vanløse, mens deres Jyllandskontor er placeret på Base Business.

Pind-Smerteklinik

Læge Robert Pind behandler i sin smerteklinik mange forskellige slags smerter, både akutte og kroniske samt sportsskader

RéVision+

RéVision+ er et moderne og innovativt revisionsaktieselskab baseret på tidløse værdier som kvalitet, engagement og tilgængelighed og ønsker at styrke samarbejdet mellem virksomhederne og deres revisor. Derfor har RéVision+ taget abonnement-konceptet til sig og tilbyder flere former for service med fast månedlig betaling.

Interesseret i en kontorplads på Base Business Bjerringbro?

Du er velkommen til at indsætte dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at tale om dine muligheder.

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset Base Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her