Ledige kontorer og industrilokaler

Vi får løbende ledige lokaler i vores erhvervspark i Bjerringbro. 
Her kan vi tilbyde alt fra en plads i vores kontorfælleskab til eget kontor eller produktionslokaler og værksteder. 

Vi er beliggende midt i smørhullet mellem Viborg, Randers og Silkeborg. Der er gode tilkørselsforhold og offentlig transport lige til døren.

Vi tilbyder lækre lyse kontorer fra 17 m² og op til flere hundrede kvadratmeter. Det er muligt at få en arbejdsplads i et åbent kontormiljø eller eget kontor. De mindre kontorer lejes for iværksættere med inventar uden beregning.
Erhvervsparken er nyistandsat, der tekøkken rundt i bygningen, flere mødelokaler med diverse AV-udstyr og lækker kantine. Der er desuden fiber-internet, fri parkering, pedelhjælp og meget mere.

I Base Business får du en synlig placering i et godt og inspirerende erhvervsmiljø med mulighed for et stort netværk og god sparring.

Hvis du er på udkig efter at leje lokaler eller en skrivebordsplads, skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os og høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Plads til vækst

Inspirerende miljø, kollegial sparring og stor effektivitet.

Alt dette får du, hvis du lejer dig ind hos Base Business. Hvilket også gør vores kontorpladser og industrilokaler perfekte til iværksættere med mulighed for senere at udvide til større lokaler. 

Herudover tilbyder vi også mødelokaler, undervisningslokale, mulighed for lager samt tilknytning til vores kantineordning. 

Læs mere om vores erhvervslokaler her.

Hør mere om vores lokaler i Bjerringbro

Kontakt direktør Karoline Lynggaard på kl@basebusiness.dk eller tlf. 51 34 32 16, hvis du vil aftale en fremvisning eller ønsker at høre nærmere.

Interesseret i en kontorplads på Base Business Bjerringbro?

Du er velkommen til at indsætte dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at tale om dine muligheder.

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset Base Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her