Det siger husets virksomheder

Læs her og se videoer om, hvad en del af de virksomheder, der holder til hos Base Business Bjerringbro, siger om vores faciliteter.

 


 

"Jeg befinder mig rigtig godt på Base Business. Jeg driver en lille virksomhed og nyder derfor godt af alle de faciliteter, der er i huset. Konference- og mødefaciliteterne er gode, og der er mulighed for at bestille forplejning. Kantinen kan jeg også benytte til daglig, så det er nemt for mig at holde eksempelvis et frokostmøde.

Ud over de fine fysiske rammer, følger der en række servicefunktioner med, når man lejer sig ind på Base Business: Rengøring, pedel, post, presse m.v. helt på niveau med det, der findes i større virksomheder, hvilket er en stor lettelse for en lille virksomhed som min.

Når jeg har kunder og gæster på besøg, bliver de ofte overraskede over, at der findes lokaliteter som denne. Jeg har fra den første dag været glad for, at jeg traf beslutningen om at flytte ind her."

– Lisbeth Høstgaard, indehaver og leder
Høstgaard og Kvisten

 


 

Interesseret i en kontorplads på Base Business Bjerringbro?

Du er velkommen til at indsætte dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at tale om dine muligheder.

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset Base Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her