Dagligdagen på BASE

Kom med ind i maskinrummet på BASE Business, læs om aktuelle begivenheder, og få et kig ind i, hvordan det er at drive og udvikle sin virksomhed i Bjerringbro.

09. maj 2023

Inspirationstur til Hamborg

BASE Business på inspirationstur til Hamborg. Og lad os bare være ærlige: Hamborg og Bjerringbro er IKKE det samme…

Læs mere
15. feb 2023

Styr på systemerne og sans for mennesker

Morten Freese har virksomheden Freese Consulting, og holder til i et af vores kontorer her på BASE Business. Vi har været forbi til en snak om livet som selvstændig og om koblingen mellem IT-projekter og mennesker.

Læs mere
12. jan 2023

Never give up – erfaringer fra et år som selvstændig

Det er et år siden, at Jan Kjærsgaard flyttede ind på BASE Business med sin klinik, hvor han giver massage og akupunktur. Vi mødte Jan til en snak om livet som selvstændig, om tvivl, gå-på-mod og om, at sætte skibe i søen, inden de er helt færdigbyggede.

Læs mere
15. dec 2022

Portræt: Kvisten - et tabubelagt arbejdsområde

Vi har været en tur forbi Kvistens hovedkontor, der har til huse her på BASE Business. Og trods det beskedne navn, er det tunge emner, der arbejdes med.

Læs mere
11. nov 2022

God lyd giver bedre arbejdsliv

Morten driver virksomheden LYdBEHAG , og er én af vores lejere her på BASE Business Bjerringbro. Vi har været forbi hans lokale til en snak om, hvad der driver ham som selvstændig og hvilken forskel lyd faktisk gør i vores allesammens hverdag.

Læs mere
10. okt 2022

Portræt: Direktør Karoline Lynggaard

Læs mere
31. aug 2022

Kontor hos BASE Business Bjerringbro giver gode muligheder for din virksomhed

BASE Business udlejer kontorlokaler i Bjerringbro. Men vi er andet end kontorer. Vi er et erhvervscenter, som sikrer at rammerne for din virksomhed kan tilpasses i takt med, at din virksomhed udvikler sig.

Læs mere
18. aug 2022

Lars Løkke besøger Bjerringbrovirksomheden DS Energy

DS Energy, som har til huse på BASE Business, fik besøg af Lars Løkke til en snak om, hvordan vi bruger mindre energi i vores industri og dagligdag. Læs om besøget og om, hvordan DS Energy hjælper sine kunder med at spare 10-20% på deres energiforbrug.

Læs mere

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her